Najnovšie recenzie zo sekcie Vonné oleje a spreje
Stredne silná vôňa v ktorej prevažuje vôňa škorice, jablko je utlmené, nachádza sa iba v pozadí Pomer vyváženia je cca 80/20%. Ako tradičná vianočná vôňa je to skôr sklamanie, preferujem skôr výraznejšiu vôňu jabĺk a menej škorice zhruba v pomere 60/40.
- Krásna vôňa
Nič
- Prijemna jemna vona
- Ukludnujuca,uzemnujuca vona
- Jemna,neobtazujuca vona
Velmi prijemna bylinkova ukludnujuca vona s priznacnym nazvom. Vybrala som si ju kvoli nazvu a nesklamala. Vona je velmi jemna, nie je prilis vyrazna,ci obtazujuca.na par minut poskytne prijemny relax, ukludnenie, stisenie, upokojenie. Nanasa sa na pulzne body. Prirodne zlozenie za cenu primeranu kvalite.
- prijemna vôňa
Tehotenskú zmes som si kúpila preto, že dokáže upokojovať. Mňa už 2mesiace pred pôrodom pobolievala výrazne hlava, takže prednostne z tohto dôvodu. Napokon som ju začala viac využívať na nepríjemné bolesti v podbrušku akoby falošné kontrakcie, ešte stále som neporodila, ešte stále sa ním natieram, ešte vždy mi pomáha :) Je to výborná kúpa. Cenu pri kvalite neriešim. Má teda širšie využitie, píšu že aj priamo k pôrodu. Výborne uvoľňuje naozaj.
- Velmi prijemna vona na dlhe zimne vecery. Vonia ako ked skutocne osupite pomaranc, len este lahodnejsie.
Zatiaľ som nevyužila. Nemám žiadne skúsenosti s produktom. Budem ho darovať na Vianoce .... Doporučujem všetkým jednu kvapku na zubnú pastu.
- veľmi príjemná jemná, svieža a intenzívna vôňa
- nedá sa kúpiť väčšie balenie produktu ako 10 ml, asi v žiadnom obchode
- Olej používam ako všeliek, na všetko
výborné dať do difuzera a pri chrípke, kašli pomáha liečiť a lepšie sa dýcha, dezinfekcia miestnosti
príjemná vôňa, dávam do difuzera
výborný, používam v difuzeri
výborný, používam v sonickom difuzeri
Príjemná vôňa, páči sa mi. Keby vydržala ešte trošku dlhšie na pokožke bola by perfektná.
Veľmi nevýrazná vôňa, skoro vôbec ju necítiť a veľmi rýchlo vyprchá. Mám aj iné ale táto sa mi zdá slabá.
Vonia pekne.
- Kvalitné
Fajn spokojný voňavý kvalitný.
- Dobra vona
- Dobra vona
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »